Връзка с нас

Легенди на Древна Юдея

8 дни/ 7 нощувки
Цена: от 1210 лева
Дата: всеки понеделник, четвъртък и петък
В момента тази програма не се предлага. Свържете се с нас за информация кога ще бъде налична или за да ви предложим алтернативна програма.

 

Предимства да изберете нашата програма:
✓ Избор от хотели 3* или 4* по програмата;
6 включени екскурзии по програмата – всеки ден екскурзия!;
Гарантирано отпътуване всяка седмица


Посещението на Обетованата земя Ви връща назад във времето на цар Давид, Исус и римляните, на кръстоносците и бедуините, на Лоурънс Арабски.


""

Дати:

всеки понеделник, четвъртък и петък

Цени:

Хотели Период Възрастен в двойна стая Доплащане за единична стая
Residense 3* препоръчан/ Galil 3*/ Ginot Yam 3* Натания до 28.02.15 619€/ 1210лв 198€/ 387лв
- - - -
Imperial 3*/ Golden Beach 3*/Olympia 3* Тел Авив до 28.02.15 724€/ 1451лв 311€/ 608лв
- - - -
Grand Beach 4*/ Metropolitan 4*, Тел Авив до 28.02.15 817€/ 1598лв 303€/ 593лв

Цената включва:

• Трансфер (групов) летище – хотел – летище;
• 7 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел в Тел Авив или Натания;
• Климатизиран туристически автобус за обиколката на Израел;
• 6 екскурзии по програмата*;
• Екскурзоводско обслужване на руски език;
• Сертификат за хаджийство;
• Медицинска с застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове.
* Екскурзия в Тел Авив + Яфо (2-ри ден ) е подарък при записване на 5 екскурзии по програмата!

Цената не включвa:

• Самолетен билет с летищни такси София - Тел Авив – София с директен полет на България Ер или Уиз Ер.

Полети на авиокомпания Wizz Air:
всеки понеделник и петък
София – Тел Авив 06:00 -08:30
Тел Авив – София 09:20- 12:00

Полети на авиокомпания Bulgaria Air :
всеки четвъртък.
София – Тел Авив 16:10 -18:30
Тел Авив – София 19:30- 22:00

Проверка на самолетни билети при всяко конкретно запитване;
• Доплащане за индивидуален трансфер при посрещане – 25 USD на човек;
• Доплащат се на място входни такси за посещаваните обекти – около 50 USD.
• Доплащане за застаховка "Помощ при пътуване" на ЗАД "Армеец" за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 15 лв;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Разходи за лични нужди.

Информация за пътуването с Wizz Air (цени на багаж) :
ПОЗВОЛЕН БАГАЖ
Малък салонен багаж: безплатно
Ако салонният Ви багаж е с размери 42x32x25 см или по-малък, можете да го вземете на борда. Той трябва да се побира под седалката пред Вас.
Голям салонен багаж:срещу допълнително заплащане.
Ако Вашият салонен багаж е по-голям от размерите на малък салонен багаж, но не надвишава 56x45x25 см, можете да го вземете на борда срещу такса. Той трябва да се побира в горния багажник. Вие трябва да сте в състояние да го поставите в горния багажник без чужда помощ
Oсновен багаж: срещу допълнително заплащане
с максималните размери на отделна бройка багаж, която да може да премине през вратата на багажното отделение до 32 кг, са:
Ширина: 1,499 м
Височина: 1,194 м
Дължина: 1,715 м

Информация за позволения багаж

Информация за таксите


Важно!

• Краен срок за записване – до изчерпване на местата!
• Необходими документи за записване: копие/данни от задграничен паспорт, валиден минимум 6 месеца от датата на екскурзията; попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит в размер на 700 лева/ 350 евро на човек;
• Плащането става в брой в лева, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF
• Няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване в Израел и Йордания
• За деца под 18 г. е необходима нотариално заверена декларация от родителя, който не придружава детето;
• Цените са изготвени при следния валутен курс: 1USD=0.802EUR (14.10.14) и промяна на валутния курс на щ. долар към лева Профи Травъл Център си запазва правото да промени цената към момента на доплащане;
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.
• Профи Травъл не носи отговорност при смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.

Mогат да бъдат предложени различни варианти на тази програма – с повече, с по-малко или без туристически мероприятия. Моля, свържете се с нас за допълнителна информация.

Тази програма е продукт на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР. Може да я закупите от нас или от нашите агенти при същите условия и цени.

За резервации и информация:
София- тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 120 022;
Пловдив- тел.: 032 / 96 44 50 и 0884 36 36 99;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;

Програма:

1-ви ден София – Тел Авив/Натания

Излитане от София за Тел Авив с директен полет на Bulgaria Air или Wizz Air. Кацане на летище Бен Гурион в Тел Авив. Посрещане от представител на фирмата-партньор. Настаняване и нощувка в избрания от Вас хотел в Тел Авив или Натания.

2-ри ден Тел Авив/ Натания - Яфа

След закуска полудневен тур в Тел Авив, най-големия град в Израел. Турът включва панорамна обиколка на града с разглеждане на крайбрежния булевард; посещение на библейския квартал Яфа; пешеходна разходка из стария град и пристанището, около което е възникнал градът; моста на желанията; старото пристанище; часовниковата кула; посещение на музея за диаманти.

3-ти ден Тел Авив/ Натания - Йерусалим - Витлеем

След закуска започва обиколката на Йерусалим с посещение на Маслинения хълм, откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Следва разглеждане на светите места: планината Елеон (мястото на Възнесение Христово), Църквата на народите (Базиликата на агонията), Гетсиманските градини и базиликата в тях с кратка почивка и фотопауза. Там може да посетите още: православната църква и гробницата на Мария-Магдалена, Манастира на Пророк Илия, пещерата „Възнесение Богородично” и да видите Чудотворната икона на Богородица Йерусалимска. Свободно време за кратка разходка по Ориенталските пазари. Отпътуване към Витлеем и разглеждане на църквата "Рождество Христово" отвън (при възможност църквата ще бъде разгледана и отвътре).
При посещение на Витлеем (Палестинската автономия) туристите трябва да имат международни паспорти!

4-ти ден Тел Авив/ Натания - Йерусалим

Закуска. Пешеходна разходка из Стария град на Йерусалим с разглеждане на Стената на плача, параклиса „Отче наш”, Цитаделата на Давид с кулата – мястото на Тайната вечеря. Екскурзията продължава с кратка разходка по римската улица "Кардо", която e разделяла цял Йерусалим от север на юг; Храмовия хълм - най-забележителния и едновременно противоречив символ на Йерусалим (входната такса за храма се заплаща допълнително). Разходката продължава в арменския, арабския и еврейския квартал.

5-ти ден Тел Авив/ Натания - Кесария – Хайфа – Акко

Закуска. Еднодневна екскурзия започва от Кесария - столицата на Юдея по време на римското господство. Разглеждат се разкопките на древния град, римския театър и акведукта. Отпътуване за Хайфа, най-големия пристанищен град в Израел. По пътя се разглежда една от най–престижните крайморски вилни зони и римския акведукт. Следва посещение на Кармелитската католическа църква на най-високото място в Хайфа, Бахайските градини. Отпътуване до средновековния град Акко (някогашната столица на кръстоносците в Близкия Изток под името Сен Жан д‘Акр) и посещение на руините в стария град и пристанището, след което се отпътува към Тел Авив или Натания. Нощувка в хотела.

6-ти ден Тел Авив/ Натания - Назарет – река Йордан – Капернаум

Закуска. Посещение на Назарет и разглеждане на православната църквата „Благовещение” с кладенеца на Дева Мария и криптата. Отпътуване за река Йордан, където Исус Христос е покръстен от Йоан кръстител. Следва посещение на Капернаум – синагогата, в която е служел Христос и Табха – мястото, на което Исус е нахранил няколко хиляди души с пет хляба и две риби. Връщане в хотела. Нощувка.

7-ми ден Тел Авив/Натания - Йордановата долина – крепост Масада - Мъртво море

След закуска целодневна екскурзия по Йордановата долина през Юдейската пустиня (широка 20 км, дълга 70 км) до МЪРТВО МОРЕ (най-ниската точка на земята – 396 метра под морското равнище). По пътя ще посетите КУМРАН - мястото, където са намерени прочутите Древни свитъци, известни като Кумрански летописи. Разглеждане на Стария град. Следва изкачване до крепостта Масада построена от цар Ирод Велики. Свободно време за плаж в района на Ейн Бокек, почивка и къпане в Мъртво море. Връщане в хотела. Нощувка.

8-ми ден Натания -Тел Авив - София

Закуска. Свободно време. Следобеден трансфер до летище Бен Гурион за полет на Bulgaria Air или Wizz Air до София. Кацане в България. Край на програмата.

» Индивидуална екскурзия в Израел с Профи Травъл Център

Други предложения за Групови екскурзии в чужбина

click to expand

 
Сингапур, Мелбърн, Дванадесетте апостола, Кернс, Голимият Бариерен Риф, Куранда, Сидни, Крайстчърч, Езерото Текапо, Куинстаун, Роторуа, Окланд, Доха

ГАРАНТИРАНА ГРУПА
ПОСЛЕДНИ 4 МЕСТА !!
Отстъпка ...

click to expand

 
Промоционална цена на основен пакет
при записване до 16.11.2018: 4715 лв


Предимства да изберете тази програма на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
✓ Настаняване ...

click to expand

 
ГАРАНТИРАНА ГРУПА!
Цена на основен пакет на човек в двойна стая
с ранно записване до 16.11.2018: 8 199 лв
Жена за комбинация в двойна стая, вкл. за продължението до Великденския о-в!


...

click to expand

 
Национален парк Серенгети - Кратера Нгоронгоро – Остров Занзибар

Гарантирана група !

Мъж за комбинация в двойна стая, без доплащане за единична!
Жена ...

click to expand

 
МЕКСИКО СИТИ, ТЕОТИУАКАН, ЛА ВЕНТА, ПАЛЕНКЕ, КАМПЕЧЕ, УКШМАЛ, МЕРИДА, ЧИЧЕН ИЦА, РИВИЕРА МАЯ

Промоционална цена на основен пакет
от 5 430 лв при записване до 16.11.2018!


Предимства ...
click to expand

 
Промоционална цена на основен пакет
при записване до 16.11.2018: от 3511 лв

Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
Най-доброто ...

click to expand

 
Токио – Никко – Йокохама – Камакура – Хаконе – Фуджи –
Киото – Нара – Осака

Отстъпка за ранно записване 200 лв. ...

click to expand

 
ГАРАНТИРАНА ГРУПА!
ПОСЛЕДНИ МЕСТА!

Жена за комбинация в двойна стая, без доплащане за единична!
Мъж за комбинация в двойна стая, без доплащане за единична!


Лима – Свещената долина – Мачу ...

click to expand

 
При минимум 2-ма туристи!
Възможност за други дати и удължаване на почивката в Занзибар при конкретно запитване.

Основни предимства на тази наша програма:
✔ Гарантирани ...

click to expand

 
Очаквайте нови дати

Сеул – Осака –Нара – Киото – Хаконе – Фуджи - Камакура – Йокохама – Токио

С нас винаги получавате повече!
✓ ...

click to expand

 

 
Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
✓ Вижте през най-хубавия сезон ...

click to expand

 
ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!

Сан Франциско – Лас Вегас – Гранд Каньон – Сан Диего –
Лос Анджелис – Хавай


Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
✓ ...

click to expand
 
Очаквайте нови дати!

Основни предимства на тази наша програма:
Най-добрият сезон за ...

click to expand

 

Изчерпани места!

Сеул - Пекин с Великата Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Шао Лин с нощно Кунг Фу шоу – Шанхай


Предимства на програмата на Профи ...

click to expand
 
Очаквайте нови дати!

Предимства на нашата програма:
✓ Включено посещение на най-известните дворци в историята на руската империя ...

click to expand

 
Очаквайте нови дати!

Вилнюс - Тракай - Рига - Стокхолм - Талин

Защо програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР е най-добра на пазара:
✓ Професионално изготвен маршрут, ...

click to expand
 
Изчерпани места!

 
Монреал – Квебек –Торонто – Ниагара – Калгари – Банф - Ванкувър

Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
...

click to expand
 
ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ!

Ташкент – Бухара – Самарканд

Предимства да изберете тази програма на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
✓ Включено ...

click to expand

 
Очаквайте нови дати !


Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
Професионално изготвен маршрут с идеално съчетание на най-интересните ...

click to expand

 
ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ!

Казабланка – Маракеш – Загора и пустинята Сахара –
Уарзазат - Агадир


Защо програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР е най-добра на пазара:
✓ ...

click to expand

 
ГАРАНТИРАНА ГРУПА!

ПОСЛЕДНИ 2 МЕСТА с LAST MINUTE отстъпка:
300 лв на човек само до 02.11.2018!

Жена за комбинация в двойна стая, без доплащане за единична!
Мъж за комбинация в двойна стая, ...

click to expand

 
Очаквайте нови дати!

Кейптаун – Нос Добра Надежда – Стеленбош – Водопади Виктория –Йоханесбург – Претория – Совето – Резерват Пиланесберг

Предимства на нашата програма:
✓ ...

click to expand

 
ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!

ПАНАМА СИТИ – АНТИГУА / Гватемала / - САН ХОСЕ – АРЕНАЛ – МОНТЕВЕРДЕ – ПОЧИВКА В ГУАНАКАСТЕ / Коста Рика / - ПАНАМА СИТИ

...
click to expand
 
ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ!


Предимства да изберете нашата програма:

✓ Тази програма се предлага за 10-та поредна година!
✓ Настаняване в централни ...

LAST MINUTE за септември
3 ALL - 425 лв на човек
Немската пекарна

Календар

Ноември 2018
Декември 2018
Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019

Галерия

Топ екскурзии

Отзиви и мнения

Най-търсени дестинации
за екскурзии, почивки и хотели

Екскурзия в Австралия и Нова Зеландия с професионално изготвен маршрут с идеално съчетание на най-нтересните места | Карнавалът в Рио де Жанейро през 2019, съчетан с посещение на Буенос Айрес и Игуасу | Групова екскурзия до Индия, Непал и Бутан | Екскурзия до Аржентина, Патагония и Чили с Великденския остров | Остров Занзибар и сафари в Серенгети | Екскурзия до Мексико - страната на Маите. 12 дни в Мексико. | Екскурзия в Куба, екскурзия до Куба. Екскурзия в Хавана, Сиенфуегос, Тринидад и Варадеро. | Екскурзия в Япония - Токио, Никко, Фуджи, Киото, Нара и Осака | Почивка на остров Бали и посещение на Сингапур | Екскурзия до Перу - 16 дневна екскурзия до Перу - Мачу Пикчу, Лима, Куско, Арекипа, Андите | Аюрведа почивка в Индия | Сафари в Танзания, Африка,Серенгети, Нгоронгоро, Маняра, Амбосели | Круиз Куба, Ямайка, Кайманови острови, Мексико | Карибски круиз и почивка в Пунта Кана | Индивидуална екскурзия до Флоренция за малка група | Почивка на Малдивски острови - Kuredu Island Resort | Почивка на Малдивски острови - Royal Island Resort and Spa | Почивка на остров Занзибар с Профи Травъл | Почивка на остров Ко Самуи в Тайланд | Почивка на Малдивски острови - Kurumba Maldives | Екскурзия в Китай и Тибет - 15 дни: Пекин, Сиан, Лхаса, Шанхай, Хонг Конг | Почивка в Куба, Хавана, Варадеро | Почивка в Мексико и Ривиера Мая | Екскурзия в Япония и Южна Корея - Сеул, Осака, Киото,Хаконе, Камакура, Йокохама, Токио | Почивка в Доминикана, Пунта Кана, All Inclusive, луксозни хотели | Екскурзия по източното крайбрежие на САЩ | Екскурзия по Западното крайбрежие на САЩ | почивка в Барбадос, Кариби | Екскурзия до Аржентина, Патагония и Чили с Великденският остров през най-добрият сезон за пътуване | Почивка на Краби в Тайланд | Романтичен Париж! | Почивка на Малдивски острови - Sun Island Resort and Spa | Северно сияние с Профи Травъл | Почивка на остров Пукет | Трети март 2018 на остров Занзибар с Профи Травъл | Аюрведа почивка в Индия | Великденска оферта за Сингапур | Екскурзия в Южна Корея и Китай - Сеул - Пекин с Великата Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Шао Лин с нощно Кунг Фу шоу – Шанхай | Екскурзия в Санкт Петербург, Петродворец, Ермитаж, Зимния дворец, Петропавловската крепост, Исакиевска катедрала, Царско село, Юсуповски дворец, музей Фаберже | Великден на Сейшелски острови | Екскурзия в Норвегия, Осло, Лилехамер, Гейрангерфиорд, Сьогнефиорд | Екскурзия, Литва, Латвия, Естония, Тракай, Вилнюс, Талин, Рига, Рундалски дворец, Швеция | Прекрасна екскурзия до Петербург и Москва с водач на български език | Екскурзия до Канада | Почивка на Малдивски острови - Olhuveli Beach and Spa Resort | Обиколка на удивителните градове на Узбекистан по време на септемврийските празници! | СИЕНА – САН ДЖИМИНЯНО – ФЛОРЕНЦИЯ МОНТЕПУЛЧАНО – ПИЕНЦА - МОНТАЛЧИНО - ФРАСКАТИ | Величествения дух на пустинята! - Казабланка, Маракеш, Загора, Оарзазат, Агадир | Почивка на остров Мавриций | Аюрведа в Шри Ланка | Великден на Сейшелските острови | Групова екскурзия до Шри Ланка и Малдиви | Екскурзия в ЮАР и Зимбабве, Кейптаун, Йоханесбург, Нос Добра Надежда, Тейбъл Маунтийн и Стеленбош, Претория, Водопадите Виктория | Екскурзия в Колумбия, Еквадор и круиз из островите Галапагос | почивка на остров Бали, Индонезия, | Екскурзия до Коста Рика, Панама и Гватемала с екскурзовод | Изкачване на Килиманджаро до най-високата точка на Африка – връх Ухуру | Круиз - Сингапур, Малайзия и Тайланд | Почивка на Сейшелите с Профи Травъл | Групова екскурзия във Виетнам, Тайланд и Камбоджа | Екскурзия в Бразилия и Аржентина с посещение на Буенос Айрес, водопади Игуасу и Рио де Жанейро | Почивка на Малдивски острови - Atmosphere Kanifushi hotel 5* | Почивка на море КК "Гранд хотел Варна" | Почивка на море КК "Албена" | Почивка на море КК "Слънчев ден" | Почивка на море Ahtopol | Почивка на море Burgas | Почивка на море Byalata laguna | Почивка на море Kiten | Почивка на море Nessebar | Почивка на море Obzor | Почивка на море Pomorie | Почивка на море Primorsko | Почивка на море Primorsko club | Почивка на море Resort complex "Albena" | Почивка на море Resort complex "Golden Sands" | Почивка на море Resort complex "St. Constantine and Elena" | Почивка на море Resort complex "St. Elias" | Почивка на море Resort complex "Sunny Beach" | Почивка на море Resort complex "Sunny Day" | Почивка на море Sinemorets, Burgas district | Почивка на море Sozopol | Почивка на море Sveti Vlas, Burgas district | Почивка на море Vacation club "Rusalka" | Почивка на море Vacation village "Elenite" | Почивка на море Varna | Почивка на море Ахтопол | Почивка на море Бургас | Почивка на море Бяла | Почивка на море Бялата лагуна | Почивка на море Ваканционен клуб "Ривиера" | Почивка на море Ваканционен клуб "Русалка" | Почивка на море Ваканционно селище "Арапя" | Почивка на море Ваканционно селище "Елените" | Почивка на море Варна | Почивка на море Дюни Роял Резорт | Почивка на море Китен | Почивка на море КК "Златни пясъци" | Почивка на море КК "Камчия" | Почивка на море КК "Св.св.Константин и Елена" | Почивка на море КК "Слънчев бряг" | Почивка на море Лозенец, обл.Бургас | Почивка на море Несебър | Почивка на море Обзор | Почивка на море Поморие | Почивка на море Приморско | Почивка на море Приморско клуб | Почивка на море с. Равда, обл. Бургас | Почивка на море с.Синеморец, обл.Бургас | Почивка на море Свети Влас, обл.Бургас | Почивка на море Созопол | Почивка на море Царево | Почивка на море Черноморец, обл. Бургас | Почивка на море Шкорпиловци, обл.ВарнаМанастири в България - красотата на българските манастири D-Garden - озеленяване, изграждане градини, абонаментна поддръжка на градини и дворове | Пре спа - спа хотел във Вършец

Информацията, публикувана на сайта, е с рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисa на Профи Травъл Център ЕООД или от оторизираните агенти!

© 2003-2014 Профи Травъл Център. Всички права запазени. Програмиране, дизайн и SEO Е-Бизнес България.