Връзка с нас

Легенди на Древна Юдея

8 дни/ 7 нощувки
Цена: от 1210 лева
Дата: всеки понеделник, четвъртък и петък
В момента тази програма не се предлага. Свържете се с нас за информация кога ще бъде налична или за да ви предложим алтернативна програма.

 

Предимства да изберете нашата програма:
✓ Избор от хотели 3* или 4* по програмата;
6 включени екскурзии по програмата – всеки ден екскурзия!;
Гарантирано отпътуване всяка седмица


Посещението на Обетованата земя Ви връща назад във времето на цар Давид, Исус и римляните, на кръстоносците и бедуините, на Лоурънс Арабски.


""

Дати:

всеки понеделник, четвъртък и петък

Цени:

Хотели Период Възрастен в двойна стая Доплащане за единична стая
Residense 3* препоръчан/ Galil 3*/ Ginot Yam 3* Натания до 28.02.15 619€/ 1210лв 198€/ 387лв
- - - -
Imperial 3*/ Golden Beach 3*/Olympia 3* Тел Авив до 28.02.15 724€/ 1451лв 311€/ 608лв
- - - -
Grand Beach 4*/ Metropolitan 4*, Тел Авив до 28.02.15 817€/ 1598лв 303€/ 593лв

Цената включва:

• Трансфер (групов) летище – хотел – летище;
• 7 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел в Тел Авив или Натания;
• Климатизиран туристически автобус за обиколката на Израел;
• 6 екскурзии по програмата*;
• Екскурзоводско обслужване на руски език;
• Сертификат за хаджийство;
• Медицинска с застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове.
* Екскурзия в Тел Авив + Яфо (2-ри ден ) е подарък при записване на 5 екскурзии по програмата!

Цената не включвa:

• Самолетен билет с летищни такси София - Тел Авив – София с директен полет на България Ер или Уиз Ер.

Полети на авиокомпания Wizz Air:
всеки понеделник и петък
София – Тел Авив 06:00 -08:30
Тел Авив – София 09:20- 12:00

Полети на авиокомпания Bulgaria Air :
всеки четвъртък.
София – Тел Авив 16:10 -18:30
Тел Авив – София 19:30- 22:00

Проверка на самолетни билети при всяко конкретно запитване;
• Доплащане за индивидуален трансфер при посрещане – 25 USD на човек;
• Доплащат се на място входни такси за посещаваните обекти – около 50 USD.
• Доплащане за застаховка "Помощ при пътуване" на ЗАД "Армеец" за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 15 лв;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Разходи за лични нужди.

Информация за пътуването с Wizz Air (цени на багаж) :
ПОЗВОЛЕН БАГАЖ
Малък салонен багаж: безплатно
Ако салонният Ви багаж е с размери 42x32x25 см или по-малък, можете да го вземете на борда. Той трябва да се побира под седалката пред Вас.
Голям салонен багаж:срещу допълнително заплащане.
Ако Вашият салонен багаж е по-голям от размерите на малък салонен багаж, но не надвишава 56x45x25 см, можете да го вземете на борда срещу такса. Той трябва да се побира в горния багажник. Вие трябва да сте в състояние да го поставите в горния багажник без чужда помощ
Oсновен багаж: срещу допълнително заплащане
с максималните размери на отделна бройка багаж, която да може да премине през вратата на багажното отделение до 32 кг, са:
Ширина: 1,499 м
Височина: 1,194 м
Дължина: 1,715 м

Информация за позволения багаж

Информация за таксите


Важно!

• Краен срок за записване – до изчерпване на местата!
• Необходими документи за записване: копие/данни от задграничен паспорт, валиден минимум 6 месеца от датата на екскурзията; попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит в размер на 700 лева/ 350 евро на човек;
• Плащането става в брой в лева, с кредитна карта или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. "Христо Ботев" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF
• Няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване в Израел и Йордания
• За деца под 18 г. е необходима нотариално заверена декларация от родителя, който не придружава детето;
• Цените са изготвени при следния валутен курс: 1USD=0.802EUR (14.10.14) и промяна на валутния курс на щ. долар към лева Профи Травъл Център си запазва правото да промени цената към момента на доплащане;
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.
• Профи Травъл не носи отговорност при смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.

Mогат да бъдат предложени различни варианти на тази програма – с повече, с по-малко или без туристически мероприятия. Моля, свържете се с нас за допълнителна информация.

Тази програма е продукт на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР. Може да я закупите от нас или от нашите агенти при същите условия и цени.

За резервации и информация:
София- тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 120 022;
Пловдив- тел.: 032 / 96 44 50 и 0884 36 36 99;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;

Програма:

1-ви ден София – Тел Авив/Натания

Излитане от София за Тел Авив с директен полет на Bulgaria Air или Wizz Air. Кацане на летище Бен Гурион в Тел Авив. Посрещане от представител на фирмата-партньор. Настаняване и нощувка в избрания от Вас хотел в Тел Авив или Натания.

2-ри ден Тел Авив/ Натания - Яфа

След закуска полудневен тур в Тел Авив, най-големия град в Израел. Турът включва панорамна обиколка на града с разглеждане на крайбрежния булевард; посещение на библейския квартал Яфа; пешеходна разходка из стария град и пристанището, около което е възникнал градът; моста на желанията; старото пристанище; часовниковата кула; посещение на музея за диаманти.

3-ти ден Тел Авив/ Натания - Йерусалим - Витлеем

След закуска започва обиколката на Йерусалим с посещение на Маслинения хълм, откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Следва разглеждане на светите места: планината Елеон (мястото на Възнесение Христово), Църквата на народите (Базиликата на агонията), Гетсиманските градини и базиликата в тях с кратка почивка и фотопауза. Там може да посетите още: православната църква и гробницата на Мария-Магдалена, Манастира на Пророк Илия, пещерата „Възнесение Богородично” и да видите Чудотворната икона на Богородица Йерусалимска. Свободно време за кратка разходка по Ориенталските пазари. Отпътуване към Витлеем и разглеждане на църквата "Рождество Христово" отвън (при възможност църквата ще бъде разгледана и отвътре).
При посещение на Витлеем (Палестинската автономия) туристите трябва да имат международни паспорти!

4-ти ден Тел Авив/ Натания - Йерусалим

Закуска. Пешеходна разходка из Стария град на Йерусалим с разглеждане на Стената на плача, параклиса „Отче наш”, Цитаделата на Давид с кулата – мястото на Тайната вечеря. Екскурзията продължава с кратка разходка по римската улица "Кардо", която e разделяла цял Йерусалим от север на юг; Храмовия хълм - най-забележителния и едновременно противоречив символ на Йерусалим (входната такса за храма се заплаща допълнително). Разходката продължава в арменския, арабския и еврейския квартал.

5-ти ден Тел Авив/ Натания - Кесария – Хайфа – Акко

Закуска. Еднодневна екскурзия започва от Кесария - столицата на Юдея по време на римското господство. Разглеждат се разкопките на древния град, римския театър и акведукта. Отпътуване за Хайфа, най-големия пристанищен град в Израел. По пътя се разглежда една от най–престижните крайморски вилни зони и римския акведукт. Следва посещение на Кармелитската католическа църква на най-високото място в Хайфа, Бахайските градини. Отпътуване до средновековния град Акко (някогашната столица на кръстоносците в Близкия Изток под името Сен Жан д‘Акр) и посещение на руините в стария град и пристанището, след което се отпътува към Тел Авив или Натания. Нощувка в хотела.

6-ти ден Тел Авив/ Натания - Назарет – река Йордан – Капернаум

Закуска. Посещение на Назарет и разглеждане на православната църквата „Благовещение” с кладенеца на Дева Мария и криптата. Отпътуване за река Йордан, където Исус Христос е покръстен от Йоан кръстител. Следва посещение на Капернаум – синагогата, в която е служел Христос и Табха – мястото, на което Исус е нахранил няколко хиляди души с пет хляба и две риби. Връщане в хотела. Нощувка.

7-ми ден Тел Авив/Натания - Йордановата долина – крепост Масада - Мъртво море

След закуска целодневна екскурзия по Йордановата долина през Юдейската пустиня (широка 20 км, дълга 70 км) до МЪРТВО МОРЕ (най-ниската точка на земята – 396 метра под морското равнище). По пътя ще посетите КУМРАН - мястото, където са намерени прочутите Древни свитъци, известни като Кумрански летописи. Разглеждане на Стария град. Следва изкачване до крепостта Масада построена от цар Ирод Велики. Свободно време за плаж в района на Ейн Бокек, почивка и къпане в Мъртво море. Връщане в хотела. Нощувка.

8-ми ден Натания -Тел Авив - София

Закуска. Свободно време. Следобеден трансфер до летище Бен Гурион за полет на Bulgaria Air или Wizz Air до София. Кацане в България. Край на програмата.

» Индивидуална екскурзия в Израел с Профи Травъл Център

Други предложения за Групови екскурзии в чужбина

click to expand

 
Сингапур, Мелбърн, Дванадесетте апостола, Кернс, Голимият Бариерен Риф, Куранда, Сидни, Крайстчърч, Езерото Текапо, Куинстаун, Роторуа, Окланд, Доха

ГАРАНТИРАНА ГРУПА - ПОСЛЕДНИ 2 МЕСТА!
LAST MINUTE ...

click to expand

 
МЕКСИКО СИТИ, ТЕОТИУАКАН, ЛА ВЕНТА, ПАЛЕНКЕ, КАМПЕЧЕ, УКШМАЛ, МЕРИДА, ЧИЧЕН ИЦА, РИВИЕРА МАЯ

ГАРАНТИРАНА ГРУПА - ПОСЛЕДНИ 4 МЕСТА!

ОТСТЪПКА 200 ЛВ НА ЧОВЕК ПРИ ЗАПИСВАНЕ ДО 18.01.2019!

Жена за ...

click to expand

 
СПЕЦИАЛНА ПРАЗНИЧНА ОТСТЪПКА
ПРИ ЗАПИСВАНЕ ДО 18.01.2019: 200 ЛВ НА ЧОВЕК!

Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
Най-доброто ...

click to expand

 
Отстъпка 200лв на човек за ранно записване до 18.01.2019!
Мъж за комбинация, без доплащане за единична стая!

Токио – Камакура – Хаконе – Фуджи – Киото – Нара – Осака – Хирошима ...

click to expand
 
Отстъпка за ранно записване 200 лв на човек до 18.01.2019!
Жена за комбинация в групата през юни.

Предимства на нашата програма:
✓ В сезона на ...

click to expand

 
Национален парк Серенгети - Кратера Нгоронгоро – Остров Занзибар

10 дни / 7 нощувки
28 август - 6 септември 2019
Отстъпка 250 лв при записване ...

click to expand

 
При минимум 2-ма туристи!
Възможност за други дати и удължаване на почивката в Занзибар при конкретно запитване.

Основни предимства на тази наша програма:
✔ Гарантирани ...

click to expand

 
Очаквайте нови дати

Сеул – Осака –Нара – Киото – Хаконе – Фуджи - Камакура – Йокохама – Токио

С нас винаги получавате повече!
✓ ...

click to expand

 

 
Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
✓ Вижте през най-хубавия сезон ...

click to expand

 
ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!

Сан Франциско – Лас Вегас – Гранд Каньон – Сан Диего –
Лос Анджелис – Хавай


Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
✓ ...

click to expand
 
Очаквайте нови дати!

Основни предимства на тази наша програма:
Най-добрият сезон за ...

click to expand

 

Изчерпани места!

Сеул - Пекин с Великата Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Шао Лин с нощно Кунг Фу шоу – Шанхай


Предимства на програмата на Профи ...

click to expand

 
Очаквайте нови дати!

Вилнюс - Тракай - Рига - Стокхолм - Талин

Защо програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР е най-добра на пазара:
✓ Професионално изготвен маршрут, ...

click to expand
 
Изчерпани места!

 
Монреал – Квебек –Торонто – Ниагара – Калгари – Банф - Ванкувър

Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
...

click to expand
 
ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ!

Ташкент – Бухара – Самарканд

Предимства да изберете тази програма на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
✓ Включено ...

click to expand

 
Очаквайте нови дати !


Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
Професионално изготвен маршрут с идеално съчетание на най-интересните ...

click to expand

 
ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ!

Казабланка – Маракеш – Загора и пустинята Сахара –
Уарзазат - Агадир


Защо програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР е най-добра на пазара:
✓ ...

click to expand

 


Очаквайте нови дати!

Коломбо – Негомбо - Анурадхапура – Полонарува -
Резерват Минерия – Сигерия – Дамбула – Канди – Малдиви


Предимства ...

click to expand

 
Очаквайте нови дати!

Кейптаун – Нос Добра Надежда – Стеленбош – Водопади Виктория –Йоханесбург – Претория – Совето – Резерват Пиланесберг

Предимства на нашата програма:
✓ ...

click to expand

 
ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!

ПАНАМА СИТИ – АНТИГУА / Гватемала / - САН ХОСЕ – АРЕНАЛ – МОНТЕВЕРДЕ – ПОЧИВКА В ГУАНАКАСТЕ / Коста Рика / - ПАНАМА СИТИ

...
click to expand

 
МЕСТА ПРИ ЗАПИТВАНЕ!

Предимства да изберете тази програма на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
✓ Настаняване в специално подбрани 4* и 5* ...

click to expand

 
ГАРАНТИРАНА ГРУПА!
Места - при запитване!


БУЕНОС АЙРЕС, ЕЛ КАЛАФАТЕ–ГЛЕТЧЕРА ПЕРИТО МОРЕНО, УШУАЯ–ОГНЕНА ЗЕМЯ, САНТЯГО ДЕ ЧИЛИ, ПУСТИНЯТА АТАКАМА, ВЕЛИКДЕНСКИ ОСТРОВ

...

click to expand

 
Токио – Никко – Йокохама – Камакура – Хаконе – Фуджи –
Киото – Нара – Осака

ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!

С ...

click to expand

 

Очаквайте нови дати!


Лима – Свещената долина – Мачу Пикчу – Куско – Пуно – ез. Титикака – Ика – линиите Наска – Хуакачина – Паракас - Лима

 
...

click to expand
 
ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ!


Предимства да изберете нашата програма:

✓ Тази програма се предлага за 10-та поредна година!
✓ Настаняване в централни ...

Екскурзия в Австралия и Нова Зеландия с професионално изготвен маршрут с идеално съчетание на най-нтересните места | Групова екскурзия до Индия, Непал и Бутан | Екскурзия до Мексико - страната на Маите. 12 дни в Мексико. | Екскурзия в Куба, екскурзия до Куба. Екскурзия в Хавана, Сиенфуегос, Тринидад и Варадеро. | Почивка на остров Бали и посещение на Сингапур | Прекрасна екскурзия до Петербург и Москва с водач на български език | Екскурзия в Япония с посещение на 12 най-известни и почитани храма в Япония | Екскурзия в Санкт Петербург, Петродворец, Ермитаж, Зимния дворец, Петропавловската крепост, Исакиевска катедрала, Царско село, Юсуповски дворец, музей Фаберже | Остров Занзибар и сафари в Серенгети | Аюрведа почивка в Индия | Почивка на Малдивски острови - Atmosphere Kanifushi hotel 5* | Сафари в Танзания, Африка,Серенгети, Нгоронгоро, Маняра, Амбосели | Карибски круиз и почивка в Пунта Кана | Индивидуална екскурзия до Флоренция за малка група | Почивка на Малдивски острови - Kuredu Island Resort | Почивка на Малдивски острови - Royal Island Resort and Spa | Почивка на остров Занзибар с Профи Травъл | Почивка на остров Ко Самуи в Тайланд | Почивка на Малдивски острови - Kurumba Maldives | Екскурзия в Китай и Тибет - 15 дни: Пекин, Сиан, Лхаса, Шанхай, Хонг Конг | Почивка в Куба, Хавана, Варадеро | Почивка в Мексико и Ривиера Мая | Екскурзия в Япония и Южна Корея - Сеул, Осака, Киото,Хаконе, Камакура, Йокохама, Токио | Почивка в Доминикана, Пунта Кана, All Inclusive, луксозни хотели | Екскурзия по източното крайбрежие на САЩ | Екскурзия по Западното крайбрежие на САЩ | почивка в Барбадос, Кариби | Екскурзия до Аржентина, Патагония и Чили с Великденският остров през най-добрият сезон за пътуване | Почивка на Краби в Тайланд | Романтичен Париж! | Почивка на Малдивски острови - Sun Island Resort and Spa | Северно сияние с Профи Травъл | Почивка на остров Пукет | Трети март 2018 на остров Занзибар с Профи Травъл | Аюрведа почивка в Индия | Великденска оферта за Сингапур | Екскурзия в Южна Корея и Китай - Сеул - Пекин с Великата Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Шао Лин с нощно Кунг Фу шоу – Шанхай | Великден на Сейшелски острови | Екскурзия в Норвегия, Осло, Лилехамер, Гейрангерфиорд, Сьогнефиорд | Екскурзия, Литва, Латвия, Естония, Тракай, Вилнюс, Талин, Рига, Рундалски дворец, Швеция | Екскурзия до Канада | Почивка на Малдивски острови - Olhuveli Beach and Spa Resort | Обиколка на удивителните градове на Узбекистан по време на септемврийските празници! | СИЕНА – САН ДЖИМИНЯНО – ФЛОРЕНЦИЯ МОНТЕПУЛЧАНО – ПИЕНЦА - МОНТАЛЧИНО - ФРАСКАТИ | Величествения дух на пустинята! - Казабланка, Маракеш, Загора, Оарзазат, Агадир | Аюрведа в Шри Ланка | Великден на Сейшелските острови | Групова екскурзия до Шри Ланка и Малдиви | Екскурзия в ЮАР и Зимбабве, Кейптаун, Йоханесбург, Нос Добра Надежда, Тейбъл Маунтийн и Стеленбош, Претория, Водопадите Виктория | Екскурзия в Колумбия, Еквадор и круиз из островите Галапагос | почивка на остров Бали, Индонезия, | Екскурзия до Коста Рика, Панама и Гватемала с екскурзовод | Карнавалът в Рио де Жанейро през 2019, съчетан с посещение на Буенос Айрес и Игуасу | Екскурзия до Аржентина, Патагония и Чили с Великденския остров | Екскурзия в Япония - Токио, Никко, Фуджи, Киото, Нара и Осака | Екскурзия до Перу - 16 дневна екскурзия до Перу - Мачу Пикчу, Лима, Куско, Арекипа, Андите | Изкачване на Килиманджаро до най-високата точка на Африка – връх Ухуру | Круиз - Сингапур, Малайзия и Тайланд | Круиз Куба, Ямайка, Кайманови острови, Мексико | Почивка на остров Мавриций | Почивка на Сейшелите с Профи Травъл | Групова екскурзия във Виетнам, Тайланд и Камбоджа | Екскурзия в Бразилия и Аржентина с посещение на Буенос Айрес, водопади Игуасу и Рио де Жанейро | Почивка на море КК "Гранд хотел Варна" | Почивка на море КК "Албена" | Почивка на море КК "Слънчев ден" | Почивка на море Ahtopol | Почивка на море Burgas | Почивка на море Byalata laguna | Почивка на море Kiten | Почивка на море Nessebar | Почивка на море Obzor | Почивка на море Pomorie | Почивка на море Primorsko | Почивка на море Primorsko club | Почивка на море Resort complex "Albena" | Почивка на море Resort complex "Golden Sands" | Почивка на море Resort complex "St. Constantine and Elena" | Почивка на море Resort complex "St. Elias" | Почивка на море Resort complex "Sunny Beach" | Почивка на море Resort complex "Sunny Day" | Почивка на море Sinemorets, Burgas district | Почивка на море Sozopol | Почивка на море Sveti Vlas, Burgas district | Почивка на море Vacation club "Rusalka" | Почивка на море Vacation village "Elenite" | Почивка на море Varna | Почивка на море Ахтопол | Почивка на море Бургас | Почивка на море Бяла | Почивка на море Бялата лагуна | Почивка на море Ваканционен клуб "Ривиера" | Почивка на море Ваканционен клуб "Русалка" | Почивка на море Ваканционно селище "Арапя" | Почивка на море Ваканционно селище "Елените" | Почивка на море Варна | Почивка на море Дюни Роял Резорт | Почивка на море Китен | Почивка на море КК "Златни пясъци" | Почивка на море КК "Камчия" | Почивка на море КК "Св.св.Константин и Елена" | Почивка на море КК "Слънчев бряг" | Почивка на море Лозенец, обл.Бургас | Почивка на море Несебър | Почивка на море Обзор | Почивка на море Поморие | Почивка на море Приморско | Почивка на море Приморско клуб | Почивка на море с. Равда, обл. Бургас | Почивка на море с.Синеморец, обл.Бургас | Почивка на море Свети Влас, обл.Бургас | Почивка на море Созопол | Почивка на море Царево | Почивка на море Черноморец, обл. Бургас | Почивка на море Шкорпиловци, обл.ВарнаМанастири в България - красотата на българските манастири D-Garden - озеленяване, изграждане градини, абонаментна поддръжка на градини и дворове | Пре спа - спа хотел във Вършец

Информацията, публикувана на сайта, е с рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисa на Профи Травъл Център ЕООД или от оторизираните агенти!

© 2003-2014 Профи Травъл Център. Всички права запазени. Програмиране, дизайн и SEO Е-Бизнес България.