Връзка с нас

Великден в Мексико!

12 дни/ 10 нощувки
Цена: от 5440 лв
Дата: Очаквайте нови дати!

 
Очаквайте нови дати!

Мексико Сити, Теотиуакан, Таско, Ла Вента,
Паленке, Кампече, Укшмал, Мерида,
Чичен Ица, Ривиера Мая


Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
Най-удачният маршрут, съчетаващ древната история на Мексико с най-красивата част от мексиканските Кариби!
✓ Настаняване в специално подбрани 4* и 5* хотели!
✓ Най-добрият сезон за посещение! Без валежи!
✓ Включено посещение на парк Ла Вента - градът на олмеките във Виляермоса!
✓ Включени посещения на археологическите комплекси в Паленке, Укшмал и Чичен Ица!
✓ Включени 4 обяда и 3 вечери по програма!
Включени 3 нощувки All Inclusive в хотел 5* в Ривиера Мая!
Опит и традиция с Профи Травъл - над 40 групи годишно!!

""

Дати:

Очаквайте нови дати!

Цени:

Стандартен пакет:
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група от 15-23 туристи 5 440 лв
Цена на летищни такси за всички международни и вътрешни полети* 720 лв
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 65 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 6 225 лв

Общата цена на пътуването включва:

• Самолетни билети София – Франкфурт – Мексико сити - Франкфурт – София с включени летищни такси на авиокомпания Луфтханза;
• Самолетни билети Мексико сити – Виляермоса с включени летищни такси;
• Самолетен билет Канкун – Мексико сити с включени летищни такси;
• 4 нощувки със закуски в хотел NH Historico 4* в Мексико сити;
• 1 нощувка със закуска в хотел Hotel Villa Mercedes 4* в Паленке;
• 1 нощувка със закуска в хотел Gamma de Fiesta Inn Campeche Malecon 4* в Кампече;
• 1 нощувка със закуска в хотел El Conquistador 5* в Мерида;
• 3 нощувки на база All Inclusive в хотел Barcelo Maya Beach 5* в Ривиера Мая;
• Всички изхранвания по програма;
• Всички трансфери и обиколки по програма;
• Входни такси за посещаваните обекти;
• Местни екскурзоводи;
• Водач-преводач от ПРОФИ ТРАВЪЛ;
• Такса обслужване за местните екскурзоводи и шофьори;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове (вижте приложените към програмата Общи условия на ЗАД „Армеец”).
• Подробна туристическа информация за Мексико.
* Летищните такси към момента на публикуването на офертата (09.10.2017) са в размер на 720 лв и се фиксират към датата на доплащане – 16.02.2018, поради честата им променливост!

Общата цена на пътуването не включва:

• Доплащане за настаняване в единична стая: при запитване;
• Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 30 лв на човек;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Напитки по време на хранене и лични разходи;
• Целодневна екскурзия в екологичния парк Xcaret на цена от 160 $ на човек, включваща:
- Достъп до всички съоръжения в парка, плажове, заливи и естествени водни басейни, както и водни дейности в подземната река;
- Използване на шнорхел оборудване;
- Обяд с включени напитки (безалкохолни напитки/вода/кафе);
- Спасителните жилетки;
- Шезлонги, хамаци и кътове за отдих;
- Тоалетни, съблекални и душове;
- "Xcaret Мексико Espectacular", музикално шоу-пътешествие през историята на Мексико.

Важно!

Общата цена на пътуването е валидна при група от минимум 15 туристи!
• Необходими документи за записване: валиден задграничен паспорт /минимум 6 месеца от датата на отпътуване/, подписан договор с Профи Травъл Център и депозит в размер на 2000 лв на човек;
• Краен срок за събиране на групата: 12.01.2018;
• Доплащането на общата цена на пътуването става в срок до: 14.03.2018;
• Плащането става в брой, с кредитна карта или по банков път: \"ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР\" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София, бул. \"Христо Ботев\" 53 А, IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF.
• За посещението на Мексико няма визи и задължителни ваксини.
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата.

За резервации и информация:
София - тел.: 02/ 951 61 49 и 0882 345 555;
Пловдив - тел.: 032/ 96 44 50 и 0884 363 699;
Варна - тел.: 052/ 649 019 и 0888 17 17 74;

Профи Травъл ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. «Стефан Караджа» 2.

Програма:

Ден 1 /06.04.2018,петък/ София – Франкфурт - Мeксико сити

Отпътуване от летище София с полет на Луфтханза за Франкфурт в 06:30. В 07:50 кацане на летище Франкфурт и продължение за Мексико Сити в 13:25. Кацане в Мексико Сити в 18:20 на съшия ден. Посрещане, трансфер и настаняване в NH Historico 4* централно разположен. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 2 /07.04.2018, събота/ Мексико сити

След закуска целодневна обиколка на политическия, финансов и културен център на Мексико сити, включваща: Централния площад, „Големият храм” - последната археологична разкопка от края на миналия век в центъра на Мексико сити (само отвън), Катедралата, Националния дворец с фреските на Диего Ривера, пресъздал историята на народа си по експресивен начин, парка Аламеда с Двореца на изящните изкуства (само отвън).
Програмата ни продължава с разглеждане на живописния квартал Койоакан, известен с прочутите си жители, сред които Фрида Кало и Диего Ривера, красиви площади, фонтани и църкви, носещи колониален дух. Посещение на църквата Св. Йоан Кръстител в в близост до основния площад в Койоакан и свободно време. Посещение на музея Долорес Олмедо – един от най-интересните частни музеи в града с красива градина и ексклузивна колекция картини. Вечеря в местен ресторант и нощувка.

Ден 3 /08.04.2018, неделя/ Мексико сити – Теотиуакан

След закуска отпътуване за Теотиуакан – „Мястото, където хората стават Богове”, разположен на 50 км северно от Мексико Сити. Градът бил център на процъфтяваща държава, достигнала разцвета си около 2-3 в. от н.е. Изкачването на Пирамидата на Слънцето (третата по големина пирамида в света), разглеждането на Пирамидата на Луната, Цитаделата и Булеварда на мъртвите определено пренасят в един друг свят, сякаш наистина на „свят на богове”, а прозренията, знанията и ритуалите на тази цивилизация учудват учените и до днес. Включена дегустация на текила и мескал. Включен обяд в Теотиуакан.
Връщане в Мексико сити и посещение на Антропологическия музей – един от десетте музеи в света с най-богати и значими колекции, разположен в парка Чапултепек. Разглеждане на основните зали, където са изложени артефакти и съкровища от културата на маите, ацтеките, олмеките, толтеките и други народи на древно Мексико, сред които са възстановената гробница на най-известния владетел на маите Пакал Велики и слънчевият камък на ацтеките. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 4 /09.04.2018, понеделник/ Мексико сити - Таско - Мексико сити

Целодневна екскурзия до Таско – уникално градче, амфитеатрално разположено на няколко хълма, със запазени атмосфера и архитектура от времето, когато се откриват най-богатите сребърни находища в Мексико и неговите околности. По път спирка в Куернавака и посещение на местната катедрала. Разходка в Таско около красивия главен площад с многото си работилници и магазинчета за сребро, разглеждане на църквата „Санта Приска”, богато украсена със сребро. Обяд в местен ресторант и връщане в Мексико сити. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 5 /10.04.2018, вторник/ Мексико сити-Виляермоса–Паленке

Закуска и ранен трансфер до летище за полет до Виляермоса. Кацане във Виляермоса и посещение на парка-музей Ла Вента - център на древните олмеки – една цивилизация, оставила много въпросителни и до днес.
Продължение за Паленке – столицата на Първото Царство на маите, построена само с ръчен труд от намиращите се наоколо варовикови камъни. Настаняване в хотел Villa Mercedes 4*. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 6 /11.04.2018, сряда/Паленке - Кампече

След закуска посещение на археологическия комплекс на Паленке (ЮНЕСКО), уникален със своята архитектура, където е открита гробницата на Пакал Велики – един от най-известните владетели на маите. В перфектна хармония със заобикалящата джунгла, храмовете на града впечатляват с пропорционалните си форми и гениалността, с която са били построени. Включен обяд. Отпътуване през полуостров Юкатан за Мексиканския залив и красивия, заобиколен от крепостни стени град Кампече. Настаняване в хотел Gamma de Fiesta Inn Campeche Malecon 4* на брега на Мексиканския залив. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 7 /12.04.2018, четвъртък/ Кампече - Укшмал – Мерида

След закуска панорамбна автобусна обиколка на град Кампече, известен с гостоприемността на своите жители и с красивите си къщи, боядисани в пастелни цветове. Отпътуване за древния град на маите Укшмал. Разглеждане на археологическата зона, която е в списъка на световните паметници на културата. Укшмал е процъфтяващ град около 700 г. от н.е. Тогава са построени много храмове и дворци, между които и Двореца на Губернатора, запазен и до днес - едно от най-красивите здания на древната архитектура. Обяд в Укшмал и продължение за Мерида – най-големият град на провинция Юкатан. Панорамна обиколка на града и настаняване в хотел El Conquistador 5*. Свободно време за вечеря някой от многобройните заведения с жива музика. Медира е известна с богата си и разнообразна музикална сцена, множество събития, гостоприемни жители и местна кухня. Нощувка.

Ден 8 /13.04.2018, петък/Мерида–Чичен Ица–Ривиера Мая

След закуска отпътуване за може би най-интересния за туристите древен град на маите - Чичен Ица. Астрономическите и математическите знания на тази древна цивилизация намират тук своя апогей - Обсерваторията, Пирамидата на Кукулкан, Храмът на Войните и Свещеният кладенец учудват не само с перфектните си пропорции и архитектура, но и с цялостната си обвързаност с небесните тела и космоса.
Обяд и трансфер до най-известния мексикански курорт на Карибите - Ривиера Мая. Настаняване в хотел Barcelo Maya Grand Resort 5* на база All Inclusive. Вечеря в хотела и нощувка.

Ден 9 /14.04.2018, събота/ Ривиера Мая

Свободен ден за почивка на база All inclusive и възползване от всички прекрасни услуги и условия на хотела. Barceló Maya Beach 5* се намира на един от най-красивите плажове на Мексиканските Кариби, който се простира на повече от 2 километра в сърцето на Ривиера Мая. Настаняването на база All Inclusive предлага достъп до три ресторанта, както и 24 часа на ден леки закуски и напитки. Оживеният нощен живот на хотела предлага на живо театрални представления и нощен клуб. Комплексът Barceló Maya Beach Resort ви дава възможност да се насладите на услугите на четири хотела, които разполагат със седем плувни басейна, включително полуолимпийски басейни, водни пързалки, фитнес зали, тенис кортове, миниголф и още много.

Ден 10 /15.04.2018, неделя/ Ривиера Мая

Свободен ден на база All Inclusive за плаж и гмуркане. Възможност за записване на допълнителни мероприятия на място, като екологичния парк Xcaret с посещение на вечерно шоу, пресъздаващо древната история на Мексико. Наричан още \"свещен природен рай\" Xcaret е дом на много видове местни птици и застрашени животни, предлагащ уникален увеселителен атракцион, където посетителите могат да се забавляват, научавайки за природните и археологически забележителности на местността и преживявайки най-колоритните мексикански традиции.
В този ден можете да посетите и Тулум – град на маите, служил като пристанище. Руините са разположени на 12-метрови високи скали по протежение на източното крайбрежие на полуостров Юкатан на Карибско море. Тулум е един от последните градове, построени и обитавани от маите, който успява да оцелее около 70 години след като испанците започват да завладяват Мексико. Един от най-добре запазените крайбрежни градове на маите, Тулум днес е много популярен и сред туристите.

Ден 11 /16.04.2018, понеделник/ Ривиера Мая – Канкун – Франкфурт

Закуска и свободно време през деня. Трансфер до летище Канкун за полет до Мексико Сити. Продължение за Франкфурт в 20:50. Нощувка в самолета.

Ден 12 /17.04.2018, вторник/ Франкфурт - София

Кацане на летище Франкфурт 14:45 и продължение за България в 18:55. Кацане в София в 22:05. Край на програмата.

» Групова екскурзия в Мексико - Кампече, Мексико сити, Мерида, Паленке и Ривиера Майа с Профи Травъл Център

Други предложения за Групови екскурзии в чужбина

click to expand

 
Супер промоция само до 20 юли - 300 лв на човек и БОНУС - безплатно посещение на традиционния спектакъл в Гийон!

ГАРАНТИРАНА ГРУПА!
Жена за комбинация в двойна стая, без доплащане за единична!
...

click to expand

 
Промоционална цена на основен пакет
при записване до 27.07.2018: 2 490 лв


Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
Професионално ...

click to expand
 
ГАРАНТИРАНА ГРУПА! Последни 4 места!
Жена за комбинация в двойна стая, без доплащане за единична!


Предимства да изберете нашата програма:

✓ Тази ...

click to expand

 
ЦЕНА НА ОСНОВЕН ПАКЕТ– ОТ 5790 ЛВ
ОТСТЪПКА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ - 200 ЛВ НА ЧОВЕК ДО 20.07.2018!
Жена за комбинация в двойна стая, без доплащане за единична.

Кейптаун – Нос Добра Надежда – Стеленбош ...

click to expand

 
ОТСТЪПКА 200ЛВ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 20.07.2018!

Коломбо – Негомбо - Анурадхапура – Хабарана - Полонарува -
Резерват Минерия – Сигерия – Дамбула – ...

click to expand

 
Сингапур, Мелбърн, Дванадесетте апостола, Кернс, Голимият Бариерен Риф, Куранда, Сидни, Крайстчърч, Езерото Текапо, Куинстаун, Роторуа, Окланд, Доха

Промоционална цена на основен пакет
при записване ...

click to expand

 
Цена на основен пакет на човек в двойна стая
с ранно записване до 20.07.2018: 6 690 лв

ПАНАМА СИТИ – АНТИГУА / Гватемала / - САН ХОСЕ – АРЕНАЛ – МОНТЕВЕРДЕ ...

click to expand

 
Промоционална цена на основен пакет
при записване до 03.08.2018: 4715 лв


Предимства да изберете тази програма на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
✓ Настаняване ...

click to expand

 
Очаквайте нови дати!


БУЕНОС АЙРЕС, УШУАЯ–ОГНЕНА ЗЕМЯ, ЕЛ КАЛАФАТЕ–ГЛЕТЧЕРА ПЕРИТО МОРЕНО-ПУЕРТО НАТАЛЕС & ТОРЕС ДЕЛ ПАЙНЕ (ЧИЛИ), ПУНТА АРЕНАС, САНТЯГО ДЕ ЧИЛИ

Предимства ...

click to expand

 
Токио – Никко – Йокохама – Камакура – Хаконе –
Фуджи – Киото – Нара – Осака

ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!

С НАС ...

click to expand

 
Отстъпка 200 лв при записване до 18.05.2018!
С възможност за удължаване на почивката в Занзибар при запитване.

Основни предимства на тази наша програма:
✓ Гарантиран ...

click to expand

 

 
Чикаго – Ниагара – Вашингтон – Ню Йорк

Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
✓ Вижте през най-хубавия сезон ...

click to expand

 
ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!

Сан Франциско – Лас Вегас – Гранд Каньон – Сан Диего –
Лос Анджелис – Хавай


Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
✓ ...

click to expand

 
Очаквайте нови дати!

Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
Най-добрата групова оферта за Сингапур и остров ...

click to expand
 
Очаквайте нови дати!

Основни предимства на тази наша програма:
Най-добрият сезон за ...

click to expand

 

Изчерпани места!

Сеул - Пекин с Великата Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Шао Лин с нощно Кунг Фу шоу – Шанхай


Предимства на програмата на Профи ...

click to expand
 
Очаквайте нови дати!

Предимства на нашата програма:
✓ Включено посещение на най-известните дворци в историята на руската империя ...

click to expand

 
Очаквайте нови дати!

Вилнюс - Тракай - Рига - Стокхолм - Талин

Защо програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР е най-добра на пазара:
✓ Професионално изготвен маршрут, ...

click to expand

 
Отстъпка 200 лв на човек за при записване до 18.05.18!

Основни предимства на тази наша програма!
✓ Включени посещения на най-известните резервати ...

click to expand
 
Изчерпани места!

 
Монреал – Квебек –Торонто – Ниагара – Калгари – Банф - Ванкувър

Предимства да изберете програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ:
...

click to expand
 
ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ!

Ташкент – Бухара – Самарканд

Предимства да изберете тази програма на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР:
✓ Включено ...

click to expand

 
ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ!

Казабланка – Маракеш – Загора и пустинята Сахара –
Уарзазат - Агадир


Защо програмата на ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР е най-добра на пазара:
✓ ...

click to expand

 
ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА!

Лима – Куско – Свещената долина – Мачу Пикчу –
Пуно – ез. Титикака – Ика - линиите Наска – Хуакачина – Паракас - Лима

 
...

LAST MINUTE за септември
3 ALL - 425 лв на човек
Немската пекарна

Календар

Юли 2018
Август 2018
Септември 2018
Октомври 2018
Ноември 2018
Декември 2018
Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019

Галерия

Топ екскурзии

Отзиви и мнения

Най-търсени дестинации
за екскурзии, почивки и хотели

Екскурзия в Япония и Южна Корея - Сеул, Осака, Киото,Хаконе, Камакура, Йокохама, Токио | СИЕНА – САН ДЖИМИНЯНО – ФЛОРЕНЦИЯ МОНТЕПУЛЧАНО – ПИЕНЦА - МОНТАЛЧИНО - ФРАСКАТИ | Екскурзия в Бразилия и Аржентина с посещение на Буенос Айрес, водопади Игуасу и Рио де Жанейро | Групова екскурзия във Виетнам, Тайланд и Камбоджа | Екскурзия в Колумбия, Еквадор и круиз из островите Галапагос | Екскурзия в ЮАР и Зимбабве, Кейптаун, Йоханесбург, Нос Добра Надежда, Тейбъл Маунтийн и Стеленбош, Претория, Водопадите Виктория | Групова екскурзия до Шри Ланка и Малдиви | Екскурзия в Австралия и Нова Зеландия с професионално изготвен маршрут с идеално съчетание на най-нтересните места | Аюрведа почивка в Индия | Екскурзия до Коста Рика, Панама и Гватемала с екскурзовод | Карнавалът в Рио де Жанейро през 2019, съчетан с посещение на Буенос Айрес и Игуасу | Круиз Куба, Ямайка, Кайманови острови, Мексико | Круиз за Нова Година от Сингапур до Малайзия и Тайланд | Круиз: Барселона-Мароко-Гран Канария-Мадейра-Малага, кораб Norwegian Jade, Барселона, Казабланка, Агадир, Лас Палмас, Фуншал, Малага | Индивидуална екскурзия до Флоренция за малка група | Почивка на Малдивски острови - Royal Island Resort and Spa | Почивка на остров Занзибар с Профи Травъл | Почивка на остров Ко Самуи в Тайланд | Почивка на Малдивски острови - Kurumba Maldives | Екскурзия в Китай и Тибет - 15 дни: Пекин, Сиан, Лхаса, Шанхай, Хонг Конг | Екскурзия до Аржентина, Патагония и Чили | Екскурзия в Япония - Токио, Никко, Фуджи, Киото, Нара и Осака | Почивка в Куба, Хавана, Варадеро | Почивка в Мексико и Ривиера Мая | Почивка в Доминикана, Пунта Кана, All Inclusive, луксозни хотели | Сафари в Танзания, Африка,Серенгети, Нгоронгоро, Маняра, Амбосели | Екскурзия по източното крайбрежие на САЩ | Екскурзия по Западното крайбрежие на САЩ | почивка в Барбадос, Кариби | Почивка на остров Бали и посещение на Сингапур | Екскурзия до Аржентина, Патагония и Чили с Великденският остров през най-добрият сезон за пътуване | Почивка на Краби в Тайланд | Романтичен Париж! | Екскурзия в Куба, екскурзия до Куба. Екскурзия в Хавана, Сиенфуегос, Тринидад, Кайо Санта Мария, Санта Клара | Почивка на Малдивски острови - Sun Island Resort and Spa | Остров Занзибар и сафари в Серенгети | Северно сияние с Профи Травъл | Почивка на остров Пукет | Трети март 2018 на остров Занзибар с Профи Травъл | Аюрведа почивка в Индия | Великденска оферта за Сингапур | Екскурзия до Мексико - страната на Маите. 12 дни в Мексико. | Екскурзия в Южна Корея и Китай - Сеул - Пекин с Великата Китайска стена – Сиан с Теракотената армия – Шао Лин с нощно Кунг Фу шоу – Шанхай | Почивка на Малдивски острови - Kuredu Island Resort | Екскурзия в Санкт Петербург, Петродворец, Ермитаж, Зимния дворец, Петропавловската крепост, Исакиевска катедрала, Царско село, Юсуповски дворец, музей Фаберже | Великден на Сейшелски острови | Екскурзия в Норвегия, Осло, Лилехамер, Гейрангерфиорд, Сьогнефиорд | Екскурзия, Литва, Латвия, Естония, Тракай, Вилнюс, Талин, Рига, Рундалски дворец, Швеция | Прекрасна екскурзия до Петербург и Москва с водач на български език | Екскурзия, сафари в Кения, Масай Мара, Накуру, Амбосели | Екскурзия до Канада | Почивка на Малдивски острови - Olhuveli Beach and Spa Resort | Обиколка на удивителните градове на Узбекистан по време на септемврийските празници! | Величествения дух на пустинята! - Казабланка, Маракеш, Загора, Оарзазат, Агадир | Почивка на Сейшелите с Профи Травъл | Аюрведа в Шри Ланка | Екскурзия до Перу - 16 дневна екскурзия до Перу - Мачу Пикчу, Лима, Куско, Арекипа, Андите | Великден на Сейшелските острови | почивка на остров Бали, Индонезия, | Почивка на остров Мавриций | Почивка на Малдивски острови - Atmosphere Kanifushi hotel 5* | Почивка на море КК "Гранд хотел Варна" | Почивка на море КК "Албена" | Почивка на море КК "Слънчев ден" | Почивка на море Ahtopol | Почивка на море Burgas | Почивка на море Byalata laguna | Почивка на море Kiten | Почивка на море Nessebar | Почивка на море Obzor | Почивка на море Pomorie | Почивка на море Primorsko | Почивка на море Primorsko club | Почивка на море Resort complex "Albena" | Почивка на море Resort complex "Golden Sands" | Почивка на море Resort complex "St. Constantine and Elena" | Почивка на море Resort complex "St. Elias" | Почивка на море Resort complex "Sunny Beach" | Почивка на море Resort complex "Sunny Day" | Почивка на море Sinemorets, Burgas district | Почивка на море Sozopol | Почивка на море Sveti Vlas, Burgas district | Почивка на море Vacation club "Rusalka" | Почивка на море Vacation village "Elenite" | Почивка на море Varna | Почивка на море Ахтопол | Почивка на море Бургас | Почивка на море Бяла | Почивка на море Бялата лагуна | Почивка на море Ваканционен клуб "Ривиера" | Почивка на море Ваканционен клуб "Русалка" | Почивка на море Ваканционно селище "Арапя" | Почивка на море Ваканционно селище "Елените" | Почивка на море Варна | Почивка на море Дюни Роял Резорт | Почивка на море Китен | Почивка на море КК "Златни пясъци" | Почивка на море КК "Камчия" | Почивка на море КК "Св.св.Константин и Елена" | Почивка на море КК "Слънчев бряг" | Почивка на море Лозенец, обл.Бургас | Почивка на море Несебър | Почивка на море Обзор | Почивка на море Поморие | Почивка на море Приморско | Почивка на море Приморско клуб | Почивка на море с. Равда, обл. Бургас | Почивка на море с.Синеморец, обл.Бургас | Почивка на море Свети Влас, обл.Бургас | Почивка на море Созопол | Почивка на море Царево | Почивка на море Черноморец, обл. Бургас | Почивка на море Шкорпиловци, обл.ВарнаМанастири в България - красотата на българските манастири D-Garden - озеленяване, изграждане градини, абонаментна поддръжка на градини и дворове | Пре спа - спа хотел във Вършец

Информацията, публикувана на сайта, е с рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисa на Профи Травъл Център ЕООД или от оторизираните агенти!

© 2003-2014 Профи Травъл Център. Всички права запазени. Програмиране, дизайн и SEO Е-Бизнес България.